FORMAT ATILAN BILGISAYARDA DOSYALARI YENIDEN KAZANMAK
Yazar
Konu: FORMAT ATILAN BILGISAYARDA DOSYALARI YENIDEN KAZANMAK C.tesi Mart 24, 2007 5:02 pm
Arkadaşlar Şimdi Size Resimli Anlatmak İstedim Gerçi Zor Değil Ama Yinede Bn Dvam Eeyim... NeyseProgramı Yüklüyoruz... http://rapidshare.de/files/2916078/RecoverMy.rar.html Yükledikten Daha Sonra file search yani nereyi taramak istiyorsanız ben bütün bilgisayarı diye işaretledim sonra net e basıyoruz şmdi2. kısım;dosyalarımızı nerden sildik ise orayı işaretliyoruz next diyoruz kısım3 ;Daha Sonra Hangi Dosya Türünü Kurtarmak İstiyorsak (jpg,gif...v.b)Yanlarındaki Kutucukları İşaretliyoruz Yeniden Next Yapıyoruz Sonra Arama Başlıyor Ve Bitene Kadar Hiçbirşeye Dokunmuyoruz Kurtarma İşlemi Bitttikten Sonra Save Files ın Yanındaki Aşağıya Bakan Ok A Tıklıyoruz ve Save Files Yapıyoruz Sonra Nereye Yüklemek İstiyorsak Oraya Geliyoruz ve Tamam Yapıyoruz Daha Sonra Kurtarma İşlemi Başlayacaktır Hiçbirşeye Dokunmayın Bitene Kadar Sonra Kurtarma İşlemi Bittikten Sonra Yüklediğimiz Yere Geliyoruz ve Dosyalarımıza Bakıyoruz...Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana...Buradan da Bakabilirsiniz